Gizlilik Politikası

Değerli ziyaretçimiz,

Şirketimiz bilgi güvenliğine büyük önem vermekte, bu doğrultuda iyileştirme çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışmalarda uzman kişileri görevlendirmekte, politikaları belirlemekte ve önlemleri de almaktadır.

www.isr.com.tr web sitesi / İnternet sayfamızın kullanımı sırasında ziyaretçilerimizin verilerine yönelik uyguladığımız politikaları aşağıda belirtmek isteriz.

İş bu gizlilik politikaları sözleşmesi ISR Bilgi Güvenliği Ar. Ge. ve Yaz. Dest. Hizm. Ltd. Şti.’nin www.isr.com.tr web sitesini / İnternet sayfasını ve uygulanan politikaları ifade eder.

ISR Bilgi Güvenliği Ar. Ge. ve Yaz. Dest. Hizm. Ltd. Şti. (“ISR Bilgi Güvenliği”) web sitesi / İnternet sayfası, kullanıcılar tarafından kendisine elektronik ortamdan iletilen kişisel bilgileri ISR Bilgi Güvenliği Gizlilik Politikaları Sözleşmesi gereği belirlenen amaçlar ve kapsam dışında üçüncü kişilere açıklamayacaktır.

Sistemle ilgili güvenlik önlemlerinin alınması, performans sağlanması, sorunların tanımlanması ve web sitesinde çıkabilecek sorunların ivedilikle giderilebilmesi için, ISR Bilgi Güvenliği gerektiğinde kullanıcıların IP adresini tespit etmekte ve bunu kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir.

İletişim, üyelik  veya İnternet sitesi üzerindeki çeşitli formların doldurulması suretiyle kullanıcıların kendileriyle ilgili bir takım kişisel bilgileri örneğin: isim-soyadı, firma bilgileri, telefon, adres veya e-posta adresleri gibi bilgileri web sitesi / İnternet sitesi üzerinden vermeleri gerekebilir.

ISR Bilgi Güvenliği  Gizlilik Politikaları Sözleşmesi ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında da, talep edilen bilgileri ISR Bilgi Güvenliği veya işbirliği içinde olduğu kurum/kişiler tarafından doğrudan pazarlama yapmak amacıyla kullanabilir. Kişisel bilgiler, gerektiğinde kullanıcıyla temas kurmak için de kullanılabilir.

Topladığımız kişisel bilgiler ISR Bilgi Güvenliği le ilgili bilgi vermek, en son ürün ve içerik, duyurular ve etkinlikleri  iletmek için de kullanılabilir. İşlemiş olduğumuz veriler ISR Bilgi Güvenliği müşterilerini, ziyaretçilerini ve diğer paydaşlarını bilgilendirmeye olanak vermektedir. Ayrıca, hizmetler, içerik ve reklamların geliştirilmesine yardımcı olmaktadır. Gerekli görürseniz e-bülten, üyelik listesi, iletişim listesinden çıkmak isteyebilirsiniz, tercihler üyeler tarafından güncellenir. İstenildiği takdirde iletişim listesinden, üyelikten ayrılmak mümkündür. ISR iletişim listesinden çıkmak, bilgilerinizi güncellemek veya bilgilerinizin silinmesini istemek için gelen e-posta içerisinde seçenekleri kullanabilir veya Veri Sorumlusu olarak şirketimize başvurabilirsiniz.

ISR Bilgi Güvenliği tarafından talep edilen bilgiler veya kullanıcı tarafından sağlanan bilgiler veya ISR Bilgi Güvenliği İnternet Sitesi üzerinden yapılan işlemlerle ilgili bilgiler; ISR Bilgi Güvenliği ve işbirliği içinde olduğu kişiler tarafından Gizlilik Politikaları Sözleşmesi ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında da, kullanıcının kimliği ifşa edilmeden anonim olarak çeşitli istatistiksel değerlendirmeler, veri tabanı oluşturma ve pazar araştırmalarında kullanılabilir.

ISR Bilgi Güvenliği İnternet sayfası dahilinde başka sitelere link verebilir. ISR Bilgi Güvenliği Ar. Ge. ve Yaz. Dest. Hizm. Ltd. Şti. link vasıtasıyla erişilen sitelerin bilgi güvenliği, veri güvenliği, gizlilik uygulamaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır. Verilen linklerle şirketimizin doğrudan veya dolaylı bir bağı olması gerekmez.

Kişisel bilgileriniz; kişi isim-soyisim, firma bilgileri, adresi, telefon numarası, e-posta adresi ve kullanıcıyı tanımlamaya yönelik her türlü bilgiyi içermektedir. ISR Bilgi Güvenliği İş bu Gizlilik Politikasında aksi belirtilmedikçe kişisel bilgilerinizden herhangi birini ISR Bilgi Güvenliği’nin işbirliği içinde olmadığı şirketlere ve üçüncü kişilere açıklamayacaktır.

Aşağıda belirtilen sınırlı durumlarda ISR Bilgi Güvenliği Ar. Ge. ve Yaz. Dest. Hizm. Ltd. Şti. işbu “Gizlilik Politikası Sözleşmesi” hükümleri dışında kullanıcılara ait bilgileri üçüncü  aşağıdaki durumlarda açıklayabilir:

1) Kanun, Kanun Hükmünde Kararname, Yönetmelik v.b. yetkili hukuki otorite tarafından çıkarılan ve yürürlükte olan hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklara uymak;
2) ISR Bilgi Güvenliği Ar. Ge. ve Yaz. Dest. Hizm. Ltd. Şti.’nin kullanıcılarla akdettiği ISR Bilgi Güvenliği Ar. Ge. ve Yaz. Dest. Hizm. Ltd. Şti. Gizlilik Politikaları Sözleşmesinin ve diğer sözleşmelerin gereklerini yerine getirmek ve bunları uygulamaya koymak amacıyla;
3) Yetkili idari ve adli otorite tarafından usulüne göre yürütülen bir araştırma veya soruşturmanın yürütümü amacıyla kullanıcılarla ilgili bilgi talep edilmesi;
4) Kullanıcıların hakları veya güvenliklerini korumak için bilgi vermenin gerekli olduğu hallerdir.

ISR Bilgi Güvenliği Ar. Ge. ve Yaz. Dest. Hizm. Ltd. Şti. gizli bilgileri kesinlikle özel ve gizli tutmayı, bunu bir sır saklama yükümü olarak addetmeyi ve gizliliğin sağlanması ve sürdürülmesi, gizli bilginin tamamının veya herhangi bir kısmının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye ifşasını önlemek için gerekli tüm tedbirleri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir.

ISR Bilgi Güvenliği, kullanıcılar ve kullanıcıların İnternet sitesinin kullanımı hakkındaki bilgileri teknik bir iletişim dosyasını (Çerez-Cookie) kullanarak elde edebilir. Bahsi geçen teknik iletişim dosyaları, ana bellekte saklanmak üzere bir İnternet sitesinin kullanıcının tarayıcısına (browser) gönderdiği küçük metin dosyalarıdır. Teknik iletişim dosyası bir İnternet sitesi hakkında durum ve tercihleri saklayarak İnternet’in kullanımını kolaylaştırır. Teknik iletişim dosyası, web sitesini kaç kişinin kullandığını, bir kişinin web sitesini hangi amaçla, kaç kez ziyaret ettiğini ve ne kadar kaldıkları hakkında istatistiksel bilgileri elde etmeye ve kullanıcılar için özel yardımcı olur.

Teknik iletişim dosyası, ana bellekte veya e-postanızdan veri veya başkaca herhangi bir kişisel bilgi almak için tasarlanmamıştır. Tarayıcıların pek çoğu başta teknik iletişim dosyasını kabul eder biçimde tasarlanmıştır ancak kullanıcılar dilerse teknik iletişim dosyasının gelmemesi veya teknik iletişim dosyasının gönderildiğinde ikaz verilmesini sağlayacak biçimde ayarları değiştirebilirler.

ISR Bilgi Güvenliği Ar. Ge. ve Yaz. Dest. Hizm. Ltd. Şti. tarafından web sitesi/İnternet sitesi dahilinde düzenlenen periyodik anketlere cevap veren kullanıcılardan talep edilen bilgiler, ISR Bilgi Güvenliği Ar. Ge. ve Yaz. Dest. Hizm. Ltd. Şti. ve işbirliği içindeki kişiler tarafından bu kullanıcılara doğrudan pazarlama yapmak, istatistiki analiz yapmak ve veri tabanı oluşturmak amacıyla kullanılmaktadır. ISR Bilgi Güvenliği Ar. Ge. ve Yaz. Dest. Hizm. Ltd. Şti. işbu “Gizlilik Politikası” hükümlerini dilediği zaman web sitesi / İnternet sitesi üzerinden yayınlamak suretiyle değiştirebilir. ISR Bilgi Güvenliği Ar. Ge. ve Yaz. Dest. Hizm. Ltd. Şti.’nin değişiklik yaptığı Gizlilik Politikası hükümleri web sitesinde/İnternet sitesinde yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.

ISR Bilgi Güvenliği Ar. Ge. ve Yaz. Dest. Hizm. Ltd. Şti. tarafından web sitesi için toplanan kişisel veriler 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ve Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Tüzüğü (GDPR) gibi ulusal ve uluslararası mevzuatlara uygun olarak toplanır, işlenir, güncellenir ve silinir. ISR Bilgi Güvenliği Kişisel bilgilerinizi her zaman adil, şeffaf ve yasalara uygun bir şekilde kullanır. Kişisel verilerinizi iş amacıyla kısıtlı olarak kullanırız. İşlediğimiz kişisel verileri yasal gerekçelerle saklar gerekli süreler sonunda imha ederiz.

ISR Bilgi Güvenliği Ar. Ge. ve Yaz. Dest. Hizm. Ltd. Şti. tarafından web sitesi / İnternet sitesi için toplanan kişisel verilere yetkisiz erişim yasaktır. ISR’da veriler teknik, teknolojik, fiziki, idari, metodolojik önlemlerle korunur. Kişisel veriler şirketimizin yazılı izni olmaksızın kullanılamaz, şirketimizin yazılı izni olmaksızın, yetkilendirilmeksizin kişisel verilere/ticari verilere yetkisiz erişim sağlayanlarla ilgili hukuki işlemler başlatılır.

 

ISR web sitesi / İnternet sitesindeki bilgiler iyi niyetle siteye eklenmiştir ve sadece genel bilgilendirme amaçlıdır. Belirli amaçlar için sadece bu bilgiler temel alınamaz ve bu bilgilerin doğruluğu ya da eksiksiz olması konusunda hiçbir beyanat ya da garanti verilmemiştir. Şirketimiz yetkisiz erişimlerden doğacak maddi manevi tazminat davası haklarını saklı tutar.

Gizlilik seçeneklerinizi güncellemek için buraya tıklayabilirsiniz.
Çerez Tercihlerini Güncelleme

 

Yasal Bildirileri Burada Bulabilirsiniz